Doorgaan naar hoofdcontent

Brugproject ECUADOR donderdag

Beste mama’s en papa’s,


Wat hebben we weer een leuke dag gehad in Planckendael! 
Morgen, vrijdag 18 mei, sluiten we ons project af met een Ecuadoriaans feest in de lagere school.
Onze kinderen mogen verkleed naar school komen. Kleurrijke kledij , een hoedje of een poncho maakt het feest nog leuker! Rond 11.00 , zal piloot Mark de kinderen weer veilig naar “Kiphol” vliegen. Het weerzien zal hartelijk zijn !

PS. Vrijdagmorgen komen alle kleuters gewoon naar de kleuterschool en de kinderen van het eerste leerjaar naar de lagere school.
Reacties

Populaire posts van deze blog

brugproject ECUADOR

De derde kleuterklas en het eerste leerjaar houden hun tweede brugproject 'Ecuador' van maandag 14 t.e.m. vrijdag 18 mei. Via deze blog hoef je niets te missen!
*Maandag 14 mei 2018:

Beste mama’s en papa’s,
De reis naar Ecuador met het vliegtuig is tamelijk vlot verlopen.  De landing was niet zo zacht zoals we gehoopt hadden.  In Ecuador zijn we ontvangen door Monica.  Zij leerde ons een Spaans lied.  Kan jij nog een hoedje vouwen ? Vandaag stonden de Spaanse taal en muziek in de kijker. Wat zal het morgen zijn ?
Morgen blijft iedereen in Ecuador eten : dus boterhammen, drankje en tussendoortje in de rugzak (voor de kleuters).  De kinderen van het eerste leerjaar hebben hun boekentas ook nodig. Vrijdag willen we ons project feestelijk afsluiten.  Daarom doen we een oproep om kleurrijke kledij te dragen, een hoedje of een poncho zou ook een gepaste Ecuadoriaanse afsluiter zijn. Van jullie niños y niñas

Brugproject ECUADOR dinsdag

Beste mama's en papa's, 

Vandaag kregen we bezoek van ... 2 Ecuadoriaanse dames. Ze hadden wel een probleempje. Ze waren hun tas kwijt tussen alle boekentassen van de kinderen. Na een tijdje zoeken, vonden ze gelukkig hun tas terug. Maar hoe konden ze ervoor zorgen dat dit niet meer zou gebeuren?! Aha ... ze kregen een idee: een sleutelhanger maken! Ook wij mochten een sleutelhanger maken om aan onze boekentas te hangen!
De leerlingen van het eerste leerjaar gingen aan de slag in de Ecuadoriaanse kleuterschool. De kleuters gingen werken in het Ecuadoriaanse eerste leerjaar.
Woensdag wordt iedereen ’s morgens op de lagere school verwacht, iedereen wordt ookhier afgehaald. Kleuters verzamelen om 12.00 u. onder het afdak en kunnen dan afgehaald worden. Boekentassen zijn NIETnodig, er wordt een tussendoortje voorzien. Gelieve de kledij aan te passen aan het weer.

Tot morgen!