Doorgaan naar hoofdcontent

Brugproject ECUADOR dinsdag




Beste mama's en papa's, 

Vandaag kregen we bezoek van ... 2 Ecuadoriaanse dames. Ze hadden wel een probleempje. Ze waren hun tas kwijt tussen alle boekentassen van de kinderen. Na een tijdje zoeken, vonden ze gelukkig hun tas terug. Maar hoe konden ze ervoor zorgen dat dit niet meer zou gebeuren?! Aha ... ze kregen een idee: een sleutelhanger maken! Ook wij mochten een sleutelhanger maken om aan onze boekentas te hangen!

De leerlingen van het eerste leerjaar gingen aan de slag in de Ecuadoriaanse kleuterschool.
De kleuters gingen werken in het Ecuadoriaanse eerste leerjaar.

Woensdag wordt iedereen ’s morgens op de lagere school verwacht, iedereen wordt ook hier afgehaald. Kleuters verzamelen om 12.00 u. onder het afdak en kunnen dan afgehaald worden.
Boekentassen zijn NIET nodig, er wordt een tussendoortje voorzien.
Gelieve de kledij aan te passen aan het weer.


Tot morgen! 















































































































Reacties

Populaire posts van deze blog

Brugproject ECUADOR vrijdag

We namen afscheid van Ecuador met een zelfgemaakte coctail, een spel en een evaluatie. Nadien bracht het vliegtuig ons veilig terug naar België! Door het brugproject hebben de kleuters de lagere school en de leerkrachten wat beter leren kennen.  Ook hebben de kinderen wat meer kennis over het Ecuador, het land waarmee onze school een scholenband heeft.  

Brugproject ECUADOR woensdag

Het juiste aankomstuur van Planckendael kan je zien op de facebookpagina van onze website.  Je hoeft daar zelf geen account voor te hebben.  Je kan die vinden op de startpagina aan de linkerkant. Foto's van vandaag kan je hier bekijken.

Brugproject ECUADOR donderdag

Beste mama’s en papa’s, Wat hebben we weer een leuke dag gehad in Planckendael!  Morgen, vrijdag 18 mei, sluiten we ons project af met een Ecuadoriaans feest in de lagere school. Onze kinderen mogen verkleed naar school komen. Kleurrijke kledij , een hoedje of een poncho maakt het feest nog leuker! Rond 11.00 , zal piloot Mark de kinderen weer veilig naar “Kiphol” vliegen. Het weerzien zal hartelijk zijn ! PS. Vrijdagmorgen komen alle kleuters gewoon naar de kleuterschool en de kinderen van het eerste leerjaar naar de lagere school.